nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wil jij een goedkope vibrator kopen? Of je nou een wat lager budget hebt, je wil natuurlijk graag een vibrator die van goede kwaliteit is. Dit klinkt makkelijker dan het is. Er zijn namelijk wel 600 vibrators waar je uit kunt kiezen tussen de 10 en 60 euro bij de Vibo Specialist. In deze blog hebben we enkele goedkope vibrators voor je uitgezocht, die de prijs echt waard zijn. Deze trillen fijn, zijn erg populair en vallen binnen je budget. Daarnaast zijn ze gemaakt van veilige siliconen. Onze merken bevatten geen weekmakers en zijn bijna altijd van medicinale siliconen gemaakt. We bieden tientallen topmerken aan voor een zachte prijs.

Zelf navigeren

Je kan natuurlijk ook zelf navigeren naar jouw nieuwe budget speeltje. Via het navigatiemenu aan de linkerkant, kan je jouw budget selecteren. Zoek je bijvoorbeeld een vibrator die goedkoop is tussen de 20 en 30 euro. Kan je dit eenvoudig selecteren. Daarnaast kan je ook nog een type vibrator kiezen. Wil je bijvoorbeeld een specifieke wand vibrator in jouw budgetklasse. Kies dan voor de categorie wand vibrators en selecteer jouw budget.

Waar onderscheid een ‘goede’ vibrator zich op?

Een goede vibo onderscheid zich met name door het type siliconen waarvan deze is ontwikkeld, evenals de motor. Bij de duurdere speeltjes zijn de speeltjes zo zacht als zijde. Ook zijn vaak de motoren iets sterker. Ook zitten er vaak meer gadgets en opties op het speeltje. Zoals oplaadbaar, waterdicht etc.

Tip voor het kopen van een goedkope vibrator

Ligt je budget rond de 40-60 euro. Kies van een vibrator van minimaal 50 euro. Vanaf 50 euro hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen. Zo bespaar je 6.50 aan verzendkosten.

Goedkope vibrators - Een selectie

Hieronder vind je een selectie van enkele van onze goedkope vibrators. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van een van de producten, kun je natuurlijk contact opnemen met een van onze specialisten. Stuur een e-mail naar info@vibospecialist.nl  of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Enkele budget vibrators:

 1. Tarzan vibrator
  De Jumping rabbit  
  Prijs: € 42,95

 2. Vibrator speciaal
  Classic original vibrator
  Prijs: € 24,95

 3. Natuurlijke vibrator
  Jen’s Wrench
  Prijs: € 27,95

 4. Vibrator sets
  Wild Berries
  Prijs: € 47,95

 5. Vibrator XXL
  Real Deal Giant
  Prijs: € 22,95

 6. Mini vibrator
  Mandy’s Baby Vibe
  Prijs: € 9,95

 7. Anaal vibrator
  Black Jewel
  Prijs: € 19,95

 8. Vibrator G-Spot
  Biggo G Expert
  Prijs € 9,95

 9. Vibrator Wand
  Bodywand  Neon massager roze
  Prijs € 17,95

 10. Vibrator fun
  Banaan vibrator
  Prijs € 17,95

7 Voordelen bij de Vibo Specialist

Kortom, een groot aanbod voor ieder budget. Kijk eens naar de selectie van vibrators of kijk zelf een rond om een geschikt speeltje te vinden. Bestellen bij de Vibo Specialist betekent profiteren van 7 unieke voordelen, hiervoor kan je meer lezen op de over ons pagina.

    09-03-2018 11:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.