nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Waarom een vibo in huis halen? Lees het in dit blog. 

Er zijn diverse goede redenen om een vibo te kopen als man. Ik snap dat dit raar klinkt op het eerste moment, maar als je de redenen kent, weet ik zeker dat je er een wil aanschaffen. 
 

Vibo kopen reden 1: vermoeidheid 

De eerste reden om een vibo te kopen is voor vermoeidheid. Vrouwen hebben weleens last van kwaaltjes, denk aan buikpijn, hoofdpijn of last van hun wenkbrauw. De man vol lust druipt af nadat de vrouw aangeeft geen zin te hebben. Als man hebben we dit ook weleens dat we moe, dronken of geen fut hebben. De vrouw hoeft dan niet onbevredigd te gaan slapen. Met een vibo in huis kan je jouw vriendin alsnog laten kreunen, zonder veel moeite te doen. Klinkt goed toch? 

Vibo bestellen reden 2: een cadeautje voor haar

Bij je maten geef je wat geld als ze jarig zijn voor een verjaardag. Bij vriendinnen kan je daar niet mee aankomen. Die houden van cadeautjes, iets wat tastbaar is. Wat is er nou leuker dan een cadeautje waar ze zelf veel plezier uit kan halen. Geeft haar een vibo cadeau. Dit zal misschien gênant overkomen, maar uiteindelijk zal ze het heerlijk vinden. 
 

Vibo aanschaffen reden 3: verbeter je sexleven direct

De derde reden om een vibo aan te schaffen is om je seksleven te verbeteren. Er is onderzoek geweest van de Indiane state University. Hieruit blijkt dat vrouwen met een vibo sneller klaarkomen, vrouwen sneller nat worden en een hoger libido krijgen. Klinkt perfect toch? Pak je kans. 
 

Vibo halen reden 4; backpackreis maken 

De vierde reden is voor tijdens het backpacken. Je hebt een ticket geboekt en gaat een paar maanden naar Azie. Je vriendinnetje blijft thuis. Die moet zich op seksueel gebied een paar maanden zelf vermaken. Geeft haar een vibo zodat ze zichzelf kan verwennen en kan uitkijken naar jouw penis. 
 

Vibo kopen reden 5: lage prijzen

De laatste reden in dit blog om een vibo te kopen, is omdat de prijzen voor dit soort speeltjes gewoon laag zijn. Je hebt al voor 2 tientjes een heerlijk speeltje waar je jarenlang plezier van kan hebben. Pak dus je kans en kijk eens rond op de categoriepagina’s op deze site. Mocht je er niet uitkomen of advies willen hebben kan je een e-mail sturen naar info@vibospecialist.nl 
 

    05-02-2019 18:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.