nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

In onderstaande blog, kom je erachter wat de populairdere vibrators zijn in de markt.

Persoonlijke keuze

Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, waar de voorkeur ligt. Daarom hebben we voor de diverse typen vibrators, een paar populaire merken benoemd. Maar wil je echt een vibo op maat, kan je het beste contact opnemen met een van onze experts op info@vibospecialist.nl. We kunnen je passend advies geven, op basis van jouw budget.

Onze top vibrators

Vibrators als speeltje, het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. 2 miljoen worden er jaarlijks verkocht. Maar wat is nu de beste vibrator in de markt? Welke zorgt voor de meest intense ervaringen? Welke zijn te gebruiken, solo en samen. Om je hiermee te helpen, hebben we diverse vibo’s op een rij gezet. Deze hebben we met elkaar vergeleken. In eerste instantie kan het aanbod erg overweldigend overkomen. Ze zijn er in zo veel vormen, maten, prijzen en soorten, dat de keuze lastig wordt. Alle vibo’s in onze lijst zijn oplaadbaar. Wat nu precies de beste vibrator is, kunnen wij niet aangeven. Dit is een persoonlijke keuze. Om erachter te komen wat jouw persoonlijke voorkeur heeft, hebben we diverse speeltjes met elkaar vergeleken. We hebben hier een top 3 van gemaakt per categorie.

Vragen om over na te denken

Zo zijn er enkele vragen die je vooraf kan beantwoorden. Wil je de vibo bijvoorbeeld alleen gebruiken op de clitoris? Of ook voor penetratie? Wil je er een die waterdicht is, zodat je deze makkelijk kan reinigen en onder de douche kan meenemen. Heb je moeite met klaar komen en ben je daarom op zoek naar vibrators die de sterkste trillingen hebben? Wil je jouw g-spot stimuleren? Allemaal zaken om over na te denken. De Vibo Specialist heeft een groot aanbod aan mogelijkheden, voor elk budget. Vibo’s gaan jaren mee en kunnen je sexuele leven een lift geven. Denk daarom goed na over wat je wil.

Top 3 clitoris stimulators

1) Joymatic Touch 

2) Clitoral Pump

3) Petal Paradise

Top 3 vibrators om samen te gebruiken

1) LELO Noa 

2) Pleasure Partner

3) Partner Plus 

Top 3 G-spot vibrators

1) Lelo Elise 

2) VIVE Aviva

3) Dorr Silker

Top 3 vibrators met afstandsbediening

1) Sola Sync

2) Eclipse Remote

3) Ivan 10x

Top 3 Tarzan / rabbit vibrator

1) LELO Soraya

2) We-Vibe Nova

3) Sway Vibes

Top 3 Waterproof vibrators

1) LELO Liv 2 

2) Glam up

3) Touch We-Vibe

Top 3 Mini vibrators

1) Lily 2 Plum

2) Lelo Mia 2 

3) The mini Swan

Top 3 Luxe vibrators

1) Le Wand 

2) Dorr Mystic

3) Bathtime gift set 

Tips nodig van een specialist?

Wat is de beste vibrator? Ik hoop dat je door middel van deze blog, meer informatie hebt vergaard over dit onderwerp. Heb je nog extra hulp, tips of advies nodig van een van onze specialisten? Neem dan contact op door te e-mail naar info@vibospecialist.nl

    03-03-2018 11:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.