nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wat jij nog niet weet over seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn al lang geen taboe meer, ze worden dan ook steeds meer verkocht. En volgens diverse fabrikanten is de rek er nog lang niet uit. Hoewel sommige sextoys al behoorlijk zijn doorontwikkeld doen fabrikanten er alles aan om ook hier vernieuwing in aan te brengen. Dit is te zien in het breedte assortiment maar ook productgericht. Zo komer er steeds meer soorten seksspeeltjes op de markt waar jij voorheen waarschijnlijk nog nooit van gehoord had. En blijkbaar vraagt de consument hierom. Consumenten worden immers steeds kritischer, ook als het gaat om toys als vibrators en dildo's. Een nadeel daarvan is soms wel dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Ze bestaan er alleen al op het gebied van dildo's meer dan 10 verschillende soorten dildo's

Een belangrijke oorzaak van de toename in de verkoop van erotische speeltjes is natuurlijk het informatietijdperk waarin we leven maar nog meer de komst van het internet. Je kunt je speeltje tegenwoordig immers heel eenvoudig online bestellen en dan is er niemand die erachter komt. Speeltjes worden namelijk bijna altijd discreet verzonden en verpakt. Makkelijk toch? Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je jouw oom of tante toevallig tegenkomst in de sekswinkel. 

De beste verkochte sextoys voor vrouwen zijn nog steeds de bekend vibrator en dildo. Voor mannen wint de masturbator steeds meer terrein ten opzichte van de bekende klassieke opblaaspop. Je kunt tegenwoordig trouwens een zeer realistische pop bestellen in de vorm van een Realdoll. Een Realdoll is namelijk een levensechte sekspop gemaakt van 100% siliconen of TPE materiaal. Deze realistische sextoys zijn het ultieme voorbeeld van hoe de seksindustrie zichzelf heeft ontwikkeld. Een Realdoll wordt trouwens lang niet altijd als seksspeeltje gebruikt maar heel vaak ook als levenspartner. Ja je leest het goed, dit soort poppen worden met name in Azie aan de lopende band verkocht en heeft voor een sterk deel te maken met de eenzaamheid die daar heerst. Ook in Europa en de VS worden Realdolls steeds meer verkocht.

Hieronder vind je nog wat leuke weetjes over seksspeeltjes, iets wat jij waarschijnlijk nog niet wist.

Wist je dat…

1. Erotische speeltjes al duizenden jaren oud zijn? Met name de dildo bestaat volgens onderzoeken al vanaf 23.000 v.C. Diverse restanten van dildo's van steen en hout zijn gevonden.

2. Toen het industriele tijdperk zijn intrede deed ontwikkelden seksspeeltjes in razend tempo. De eerste vibrator dateert dan ook uit begin 19e eeuw. Maar de vibrator was in eerste instantie niet bedoeld als sextoy! Het was een medisch hulpmiddel voor hysterie bij vrouwen. 

3. Ken je die vibrator met dat oortje? Deze vibrators worden ook wel rabbit vibrators genoemd en dateert uit 1983. Hij is gemaakt door een Jappaner. Maar waarom die vreemde vorm? Naast het feit dat het oortje de clitoris stimuleert is er een andere oorzaak van de vormgeving van de rabbit vibrator. In Japan was het destijds namelijk verboden om een seksspeeltje te fabriceren welke de vorm van een penis (dildo) had. 

4. Seksspeeltjes een taboe? No way! Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat maar liefst 1 op de 2 vrouwen een seksspeeltje heeft!

5. Ook zo'n last gehad van de crisis? Waarschijnlijk heb je niet bezuinigd op je 18+ toy want dit soort producten blijken een eerste levensbehoefte te zijn. De verkoop van seksspeeltjes tijdens de crisis is namelijk veel hoger geweest dan gemiddeld.

7. Het beste verkochte erotische artikel is glijmiddel.

8. De beste verkochte masturbator ter wereld is de Fleshlight masturbator in de vorm van een zaklamp.

Hou onze blog in de gaten voor meer leuke artikelen. Natuurlijk vind je jouw perfecte vibrator op onze webshop.

    24-03-2018 09:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.