nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Het kopen van een vibrator is nog niet altijd zo makkelijk. Je hebt namelijk zoveel soorten dat je altijd wel even bezig bent om een perfect model te zoeken. We hebben veel soorten artikelen staan op deze blog, allemaal gaan ze over het kopen van vibrators. Waar je op moet letten en wat een vibrator nu eigenlijk zo mooi maakt. Maar waar we het nog niet over hebben gehad zijn de tips en tricks die we jou mee kunnen geven voordat je een vibrator gaat kopen. Hierbij dus de do en don’t van een vibrator kopen.
 

Do – kijk wat voor materiaal het is

Goed, er zijn dus erg veel verschillende soorten vibrators die je kunt kopen. Elke vibrator heeft dan ook zo weer zijn eigen materiaal. Het mooie is dat je dus veel keuze hebt. Als je weet dat je hem in bad gaat gebruiken dan is het handig om een waterdicht model te kopen, vaak zijn deze van hard plastic of siliconen. Zo kun je er dus het langst mee doen. Het materiaal staat altijd vermeld onderaan de productpagina.
 

Don’t – iets zomaar bestellen

Voor je een vibrator koopt is het handig dat je wel weet waar je naar op zoek bent. Een vibrator is nu eenmaal iets wat toch aardig wat geld kan kosten, je wilt dus niet een miskoop hebben gedaan. Terugsturen na gebruik kan immers niet meer, denk dus goed na voor je het koopt. Ga bij jezelf na wat jij nou eigenlijk lekker vindt en zoek op of deze vibrator daar ook allemaal voor geschikt is, zo voorkom je dat je een vibrator koopt die helemaal niet aansluit bij jouw persoonlijke seksleven.
 

Do – bestel een vibrator met je partner

Er zijn vandaag de dag ook vibrators die je samen met je partner kan gebruiken. Deze vibrators kun je gewoon in hebben tijdens een normale vrijpartij. Zo heeft je partner ook nog eens een extra impuls door de trillingen, en jij kan nog meer genieten tijdens de seks. Ga dus samen eens op zoek naar een vibrator die je als koppel kunt gebruiken. Het kan echt een goede toevoeging zijn voor in de slaapkamer, je weet niet wat je mist!
 

Don’t – een te grote kopen

Sommige vrouwen hebben nu eenmaal een nauwe opening. Hier kun je vrij weinig aan doen, het enige wat wel mogelijk is is dat je niet een te grote vibrator koopt. Als je dus van jezelf weet dat je een nauwe vagina hebt dan kun je gewoon voor een mini vibrator kopen. Zo kun je toch nog tot je climax komen, ook al heb je een ietwat kleiner apparaat. De trilfuncties werken namelijk gewoon precies hetzelfde, ze gaan even hard als een grote. Volg deze bovenstaande tips dus als je een vibrator gaat kopen, zo weet je zeker dat je de aankoop van je leven doet. Succes met het vinden van een geweldig speeltje!
 
    01-08-2018 15:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.