nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Als je op de website hebt gekeken dan is de kans groot dat je is opgevallen hoe groot het aanbod van vibrators eigenlijk is. Er zijn echt heel veel soorten vibrators, de een is groot , de ander is klein. De een trilt hard, de ander is wat subtieler. De vraag is dan ook, wat moet je kiezen? We hebben al verschillende blogpost geschreven over waar je op moet letten bij een vibrator, we hebben het alleen nog niet over de grootte en de sterkt gehad. Weet jij dus al wat voor soort vibrator je wilt hebben maar weet je de lengte en de trilkracht niet dan moet je vlug verder lezen.

Een grote of een kleine?

Deze vraag is toch wel belangrijk. Wat is nu de gewenste grootte van een vibrator? Er zijn dus meestal twee verschillende soorten, een kleine en een grote. De kleine vibrator is meestal kleiner dan 12 cm. Dit is dus minder dan de standaard penis, het gemiddelde ligt namelijk rond de 13 cm. Het voordeel van de kleine vibrators is dat je hem makkelijker op kan bergen. De compactheid is dan ook echt een voordeel. Ze trillen eigenlijk net zo hard als een grote, maar hier komen we zo nog op terug. Als het je eerste keer is dat je een speeltje koopt dan kun je het beste kiezen voor een kleine, zo kun je een beetje wennen.
Een grote vibrator is dan ook echt gelijk een stuk langer, de lengte hiervan is al snel 20 cm. Dit is dus voor de vrouwen die al iets meer ervaring hebben op het gebied van speeltjes, het is namelijk nogal een aardig lang ding. De trilstanden zijn meestal iets uitgebreider, ook is de dikte een stuk meer dan bij de kleine. De kleine heeft namelijk 2 cm in diameter, de grote zitten al gauw op de 4 cm.

De trilstanden

Dan rest ons nog de verschillende  trilstanden. De meeste vibrators hebben een paar centrale basis trilstanden, al zijn er ook enkele bij die je helemaal zelf samen kan stellen. Meestal is er een standje een tot een standje tien, zo is er voor ieder wat wil. Je kunt op die manier dan ook heel eenvoudig opbouwen , van zacht naar hard. Sommige vrouwen zijn erg gevoelig, voor hen is het handig om een vibrator te pakken met een subtiele stand. Meestal staat dit bij de vibrator wel vermeld. Zo krijg je dus precies de hoeveelheid trillingen die jouw lichaam aan kan.
Er zijn dus ook vibrators die zich echt een krachtig apparaat noemen, dit zijn de vibrators waarbij je de trillingen maximaal hard kan zetten. Voor veel vrouwen is dit de ideale manier om zoveel mogelijk stimulans te krijgen.  Hopelijk heb je nu een beetje een idee gekregen van de verschillende maten en soorten vibrators die er zijn. Je kunt dus heel makkelijk een vibrator kiezen die bij jouw wensen past, je moet alleen wel weten wat je nu eigenlijk lekker en prettig vindt.

    09-07-2018 18:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.