nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Jimmyjane vibrator

Jimmyjane vibrators: Jimmyjane is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat in San Francisco, Californië gevestigd was en vervolgens is verhuisd naar Larkspur, CA. Hier worden hoge kwaliteits ontwerpgerichte seksuele accessoires geproduceerd, waaronder vibrators en andere seksspeeltjes. Ethan Imboden, de oprichter en creatief directeur van het bedrijf, lanceerde het bedrijf in 2003.
De product collectie varieert van lotions, games, blinddoeken en massagekaarsen tot bekroonde vibrators. De producten zijn in eigen huis ontworpen en zijn erkend met de design prijzen AIGA, ID en IDSA.
In 2009 bracht Jimmyjane de eerste vibrator uit in hun Pleasure to the People-serie, een ontwerp samenwerking tussen oprichter, Ethan Imboden en ontwerper Yves Béhar. De eerste release in de serie was de Form 2 Waterproof Rechargeable Vibo, die werd gevolgd door Form 3, en Form 4 die de serie na drie jaar voltooide. In mei 2013 waren de vibrators te zien op de Rachael Ray-show. In 2014 was Imboden een keynote spreker op de XBIZ adult entertainment industrie-conventie in Los Angeles, in een toespraak over seksspeeltjes en Jimmyjane vibrators.

Jimmyjane vibrator kopen

wil je ook ervaren waarom de Jimmyjane vibrator zo populair is? Bestel dan een van deze vibo’s uit ons uitgebreide assortiment. Kijk eens rond in onze collectie. Heb je nog vragen over een van deze speeltjes of advies nodig van een expert? Neem dan contact op met een van onze experts op info@vibospecialist.nl We hopen je snel te mogen helpen met een product op maat. Een Jimmyjane vibrator kopen doe je bij de Vibo Specialist.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.