nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Jimmyjane vibrator

Jimmyjane vibrators: Jimmyjane is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat in San Francisco, Californië gevestigd was en vervolgens is verhuisd naar Larkspur, CA. Hier worden hoge kwaliteits ontwerpgerichte seksuele accessoires geproduceerd, waaronder vibrators en andere seksspeeltjes. Ethan Imboden, de oprichter en creatief directeur van het bedrijf, lanceerde het bedrijf in 2003. De product collectie varieert van lotions, games, blinddoeken en massagekaarsen tot bekroonde vibrators. De producten zijn in eigen huis ontworpen en zijn erkend met de design prijzen AIGA, ID en IDSA.
In 2009 bracht Jimmyjane de eerste vibrator uit in hun Pleasure to the People-serie, een ontwerp samenwerking tussen oprichter, Ethan Imboden en ontwerper Yves Béhar. De eerste release in de serie was de Form 2 Waterproof Rechargeable Vibo, die werd gevolgd door Form 3, en Form 4 die de serie na drie jaar voltooide. In mei 2013 waren de vibrators te zien op de Rachael Ray-show. In 2014 was Imboden een keynote spreker op de XBIZ adult entertainment industrie-conventie in Los Angeles, in een toespraak over seksspeeltjes en Jimmyjane vibrators. In de volgende paragraaf lees je meer over de voordelen van het kopen of bestellen in onze webwinkel. Dat zijn er heel wat, diverse voordelen die de keuze voor onze shop erg makkelijk maken. 

Jimmyjane vibrator kopen

wil je ook ervaren waarom de Jimmyjane vibrator zo populair is? Bestellen? Koop dan een van deze vibo’s uit ons uitgebreide assortiment. Als je vandaag een speeltje koopt, ligt deze morgen al bij je in huis. Dat is snel he. Voor 11 uur bestellen, morgen uittesten op je slaapkamer. We verzenden de producten altijd in een blanco doos. Hier staan geen marketingmaterialen op, geen logo, geen bedrijfsnaam, niks wat kan wijzen op onze webwinkel. Discretie voorop dus. Dat is natuurlijk een van de belangrijkste zaken bij het bestellen van een speeltje als dit, geheimhouding. Daarnaast ben je vrij om zelf jouw bestelmoment en bestelafleverpunt te kiezen voor jouw jimmyjane vibrator. Bezorgen bij de buren doen we nooit. Kortom, tal van voordelen. Meer over de pluspunten van onze shop kan je inzien op de over ons pagina. Kijk eens rond in onze uitgebreide collectie. Heb je nog vragen over een van deze speeltjes of advies nodig van een expert? Neem dan contact op met een van onze experts op info@vibospecialist.nl We hopen je snel te mogen helpen met een product op maat. Een Jimmyjane vibrator kopen doe je bij de Vibo Specialist.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.