nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De eerste keer een vibrator kopen, dat is toch altijd een beetje spannend. Je weet namelijk niet precies waar je nu rekening mee moet houden, wat een goede is  en wat je allemaal kan doen met een vibrator. Vandaar dat het toch een beetje een stap kan zijn om de eerste vibrator online te bestellen. Wij willen jou een beetje op weg helpen, een vibrator is namelijk wel iets wat jouw seksleven zomaar eens een ferme boost kan geven. Lees snel verder om er achter te komen waar je allemaal op moet letten bij het kopen van je eerste vibrator.

Wat vind je lekker?

De kans is groot dat je zelf al wel aan het experimenteren bent met je eigen lichaam, anders was je tenslotte niet op deze website  terecht gekomen. Je weet dus waarschijnlijk ook wel wat je zelf lekker vindt om te doen en wat je niet zo prettig vindt. Zo zijn er vrouwen die het heerlijk vinden om ook bij het gebied van de anus gestimuleerd te worden, voor hen zijn er dan ook speciale vibrators die hiervoor gemaakt zijn. Maar misschien is dit weer niets voor jou, het kan ook zijn dat jij meer van het puur vaginale bent. Dit is dus even handig om allemaal op een rijtje te zetten. Zo heb je een heel handig overzicht wat je kan gebruiken om jouw persoonlijke vibrator te zoeken. Dit kan je echt een hoop tijd en moeite besparen, er zijn namelijk zoveel soorten vibrators dat je het soms even allemaal niet meer weet!

Zo moet je ook een beetje kijken naar de verschillende standen die er op het apparaat zitten. De ene gaat nu eenmaal harder dan de ander. Vaak kun je dit wel veranderen op de vibrator zelf, maar sommige vibrators staan al op een bepaalde stand. Kijk hier dus wel even naar, zo heb je namelijk precies een vibrator die helemaal aansluit bij jou wensen.

Je allereerste speeltje

Misschien heb je al een ander speeltje, misschien ook niet. Het eerste speeltje is altijd iets speciaals, het is als het ware echt alsof je een stap zet richting een beter seksleven. Weet je nu niet zeker of je een vibrator wel fijn vindt, kies dan gewoon een eenvoudige om het eens te proberen. Deze zijn helemaal niet zo duur. Als je het nu zo fijn vindt dan kun je altijd nog een betere kopen, een die jou nog meer kan verwennen.
Hier op de site vindt je veel vibrators, in alle vormen en maten. Elke vibrator heeft weer zijn eigen bijzondere werking. De een die tril heel hard, de ander draait een beetje rond. Zoek dus rustig op je gemak eens rond op de website en ga op zoek naar die vibrator die precies aansluit bij jouw wensen en geluksmomentjes. Hopelijk vindt je er een die jouw persoonlijke genotsmomentjes naar het volgende niveau kan tillen, iedereen moet namelijk een beetje kunnen genieten toch?

    18-07-2018 09:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.