nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

My Magic Wand vibrator

Maak kennis met de krachtigste wandvibrator die beschikbaar is: My Magic Wand. Met zijn krachtige motor en vele toepassingen, zoals het masseren van pijnlijke spieren en het stimuleren van erogene zones. Toen deze vibo in 1968 op de markt verscheen, was dit oorspronkelijk als massage apparaat. Het doel was helpen bij zere spieren en gewrichten. Uiteindelijk werd het merk beroemd om de magische eigenschappen van dit unieke apparaat. Het was een perfecte toevoeging bij het sexleven, individueel of met je partner. De Magic wand vibrator is de krachtige vibrator in de wereld. Kortom, hevige trillingen en intense orgasmes door de My Magic Wand vibrator.  

Het perfecte speeltje voor jou en je partner

De My Magic Wand vibrator is zeer krachtig en heeft een vertrouwd design. Deze productlijn is voorzien van een extra sterke motor met wel 6 vibratiestanden. Eenvoudig bedienbaar met de knop in het midden van het handvat. Het speeltje ligt perfect in de hand. Ook ligt de drukknop binnen bereik. Zo kan je eenvoudig schakelen tussen de vibratiestanden. Maak jouw keuze voor bijvoorbeeld diepe vibraties of juist een pulserend patroon.

My Magic Wand vibrator kopen

Wil jij ook ervaren waarom deze vibrator berucht is in de hele wereld. Bestel deze dan bij de Vibo Specialist. Als je jouw speeltje voor 23:00 besteld, heb je deze morgen al in huis. Wil je meer informatie, over een van onze producten? Neem dan contact op met een expert op info@vibospecialist.nl. Jouw My Magic wand vibrator koop je bij de Vibo Specialist.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.