nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Mystim vibrator

De Mystim vibrator is super populair. Hun motto sinds 2005 is ook ‘’We zullen je laten tintelen’’. : sinds 2005 produceren ze hoogwaardige apparaten voor erotische elektro-stimulatie - en allerlei soorten speelgoed om mee te spelen. Met de achtergrond die ze hebben in de medische technologie en een onderscheidend gevoel voor goed ontwerp, hebben ze de knowhow - en de ambitie - om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven.

Vandaag besteld, morgen bij je thuis

Als je vandaag jouw Mystim vibrator in onze webwinkel besteld. Is deze morgen al bij je thuis. Kortom, je kan snel genieten van jouw nieuwe aanwinst. We verzenden deze in een blanco doos, zonder naam, zonder logo bij je thuis. We zullen jouw pakket nooit bij de buren brengen. Ook kan je ervoor kiezen om jouw pakket op te halen bij een van de honderden Post NL afhaalpunten. Zo zijn er nog meer redenen om jouw Mystim vibrator bij de Vibo Specialist te bestellen. Hier kan je meer over lezen op de ‘Over ons’ pagina.

Mystim vibrator kopen bij de Vibo Specialist

Wil je jouw Mystim vibrator bestellen bij de Vibo Specialist? Maar heb je nog vragen, hulp of advies nodig van een van onze experts. Neem dan contact op met een specialist op info@vibospecialist.nl Een van onze deskundigen helpt je met het vinden van een product op maat.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.