nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
G-spot vibrator 7 pulsaties
€ 59,95

Prijs per stuk

Ohmibod Vibrator

Hierboven zie je ons uitgebreide Ohmibod vibrators. Dit is een van de populairste merken vibrators. Als je het aandurft om vibo’s van dit merk te gebruiken, kunnen we je garanderen, dat je niets anders meer wilt. Ohmibod zorgt voor een nieuwe intense ervaring. Door de app kan je de vibrators op afstand besturen. Zo kan je altijd verbonden blijven met jouw liefde of partner. Nooit meer een sexleven dat saai is, of te veel gepland. Spanning en sensatie staan centraal bij dit speeltje. Ook voor sex alleen is dit de toy die je nodig hebt. Neem een rustig moment voor je eigen en kom tot volledige ontspanning met de vibo’s. De ohmibod vibrator heeft diverse functies, waarover je meer kan lezen in de volgende alinea.

Ohmibod Vibrator - Diverse functies

Alle Ohmibod vibrators hebben diverse opties waardoor je altijd veel plezier zal hebben. Vind je het lastig om in de goede stemming te verkeren. Kies dan een model met een optie met muziek. Door middel van de App Controlled Massager kan je sex hebben op afstand. Hoe? Door het downloaden van een app kan je de vibo besturen. Door middel van wifi geef je je partner de controle. Hierdoor zijn de mogelijkheden ontelbaar. Zo kan je bijvoorbeeld zelf aangeven of je de patronen wil gebruiken die je zelf geïnstalleerd hebt. Je kan zelfs de app besturen door middel van stempatronen. De ohmibod vibrator is daarnaast oplaadbaar via USB. Lees snel verder over de voordelen van het bestellen van een speeltje in onze webshop in de volgende paragraaf.

Ohmibod Vibrator kopen bij de Vibo Specialist

Ben je toe aan een nieuwe dimensie in je sexleven? Bestellen of kopen van een een Ohmibod vibrator doe je in onze webshop. Vandaag besteld is morgen al bij jou in de slaapkamer. Vanaf 50 euro gratis verzending. Je mag zelf een bezorgdatum en tijd uitkiezen. Discretie staat altijd voorop. We bezorgen in een blanco doos. zodat nooit te achterhalen is wat je hebt besteld, waar je hebt besteld en waar het bestelde product vandaan komt. Dus geen bedrijfslogo's of ander marketingmateriaal aan de buitenkant van de doos. Heb je tips of advies nodig of nog vragen aan een expert. Stuur dan een e-mail naar info@vibospecialist.nl . Een van onze experts of specialisten zal al je vragen beantwoorden. We hopen je snel te mogen verblijden met het kopen van een Ohmibod vibrator op maat.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.