nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
G-spot vibrator 7 pulsaties
€ 59,95 Per stuk

Ohmibod Vibrator

Hierboven zie je ons uitgebreide Omhibod vibrators. Dit is een van de populairste merken vibrators. Als je het aandurft om vibo’s van dit merk te gebruiken, kunnen we je garanderen, dat je niets anders meer wilt. Ohmibod zorgt voor een nieuwe intense ervaring. Door de app kan je de vibrators op afstand besturen. Zo kan je altijd verbonden blijven met jouw liefde of partner. Nooit meer een sexleven dat saai is, of te veel gepland. Spanning en sensatie staan centraal bij dit speeltje. Ook voor sex alleen is dit de toy die je nodig hebt. Neem een rustig moment voor je eigen en kom tot volledige ontspanning met de vibo’s. Dit speeltje heeft diverse functies, waarover je meer kan lezen in de volgende alinea.

Ohmibod Vibrator - Diverse functies

Alle Ohmibod vibrators hebben diverse opties waardoor je altijd veel plezier zal hebben. Vind je het lastig om in de goede stemming te verkeren. Kies dan een model met een optie met muziek. Door middel van de App Controlled Massager kan je sex hebben op afstand. Hoe? Door het downloaden van een app kan je de vibo besturen. Door middel van wifi geef je je partner de controle. Hierdoor zijn de mogelijkheden ontelbaar. Zo kan je bijvoorbeeld zelf aangeven of je de patronen wil gebruiken die je zelf geïnstalleerd hebt. Je kan zelfs de app besturen door middel van stempatronen. Het speeltje is daarnaast oplaadbaar via USB.

Ohmibod Vibrator kopen bij de Vibo Specialist

Ben je toe aan een nieuwe dimensie in je sexleven? Bestel dan een Ohmibod vibrator in onze webshop. Heb je tips of advies nodig of nog vragen aan een expert. Stuur dan een e-mail naar info@vibospecialist.nl . Een van onze experts zal al je vragen beantwoorden. We hopen je snel te mogen verblijden met een Ohmibod vibrator op maat.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.