nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Online een vibrator kopen, het gebeurd steeds vaker. De vibrator is immens populair tegenwoordig. Dit is ook terug te zien in de ontwikkelingen van dit speeltje. De vibo wordt steeds mooier vormgegeven en effectiever. In dit blog kan je meer lezen over de evolutie van de vibo en hoe je deze moet gebruiken. Eerste vraag die we beantwoorden is, wat is een vibrator precies?
 

Wat is een vibrator eigenlijk?

Samen met de sextoys, is de vibo een van de populairste sextoys. Verschil met een traditionele dildo, is dat deze toy vibreert. Zo wordt de vagina, anus en clitoris veel intenser gestimuleerd. Door de jaren heen is dit speeltje mooier en beter geworden. Er zijn wel 30 categorieën vibrators en duizenden producten. Voor ieder is een geschikt exemplaar te vinden. Op dit moment zijn de luchtdruk vibrators en de vibo’s die bedienbaar zijn met smartphone erg gewild.
 

De evolutie van de vibrator

Veel mensen weten niet, dat de vibrator wel 10 jaar eerder is uitgevonden dan het (elektrische) strijkijzer/stofzuiger. Een soortgelijk apparaat bestond al voor 1.900, maar vanaf dat jaartal is het speeltje populair geworden. Zo werden er bijvoorbeeld in 1920-1930 meer vibrators verkocht, dan broodroosters…. Toen de pornografie in opkomst kwam, kwam hier een negatief imago bij. Dit heeft ook geleid tot een mindere populariteit van de vibrator. Dit is gelukkig wel weer goed gekomen, eind jaren 70 kwam er een comeback. In de jaren 80 was de populariteit weer zoals in de jaren 20. Sinds deze periode zijn ze niet meer weg te denken uit menig huishouden. Het hebben van een vibrator is niet meer bijzonder.
 

Mogelijkheden

De vibrator is voor tal van doeleinden te gebruiken. Solo masturberen, aanvullend op het sexleven met je partner. Het leeuwendeel van de vrouwen gebruikt het speeltje ter stimulatie van de G-Spot en clitoris. Door de diverse vibratie mogelijkheden, wordt de vagina intens gestimuleerd. Tip: gebruik altijd glijmiddel op waterbasis. Dit zorgt voor een prettige inbrenging van de vibo. Ook is het aan te raden het speeltje met een toycleaner na gebruik schoon te maken. Dit zorgt voor een optimale hygiëne en zo blijft de kwaliteit behouden.
 

Vibrator kopen

Wil je een vibrator kopen? Er zijn diverse formaten. Van kleiner (max 10 cm), medium (10-20) en groot (20+). Bedenk allereerst waarvoor je het speeltje wil gebruiken en wat jij fijn vind. Wil je deze bijvoorbeeld alleen gebruiken of met je partner? Vind je penetratie belangrijk, of clitoris stimulatie? Natuurlijk heb je ook een budget waar je rekening mee moet houden. We hebben een selectie van goedkope vibrators, maar ook premium vibo’’. Kortom, een hoop om rekening mee te houden. Zo zijn er nog meer overwegingen die gemaakt kunnen worden, waar we je graag bij helpen.
 

De Vibo Specialist

Bij de Vibo Specialist vind je een groot aanbod aan speeltjes. Voor iedereen is er wel een geschikte toy te vinden. Kijk snel in ons aanbod vibrators. Heb je nog vragen aan een van onze specialisten? Neem dan contact op door te mailen naar info@vibospecialist.nl

    14-03-2018 09:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.