nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Veel mensen, voornamelijk mannen, denken dat een vibrator alleen maar voor de vrouw leuk is. Dit kan dan misschien wel zo zijn als je puur kijkt naar wie het gevoel ervaart, maar er komt nog veel meer bij kijken. Sommige vrouwen kunnen niet alleen door penetratie een orgasme krijgen, voor hen is het nodig dat er net iets meer stimulans aanwezig is. Dit kan dan ook nadelig zijn voor een relatie, het seksleven zal ietwat stroef verlopen omdat je als vrouw zijnde nu eenmaal niet zo goed vochtig kan worden. Gelukkig is daar een oplossing voor, dat is door samen een vibrator te gebruiken. Lees snel verder om er achter te komen hoe je dit nu precies moet doen!

 

Hoe doe je het samen?
Er zijn op dit moment enkele hele kleine vibrators beschikbaar, deze kan de vrouw als het ware inbrengen. Zo krijg je als vrouw toch nog de prikkels binnen van het trillende eitje, voor sommige vrouwen is dit al genoeg om toch vochtig te worden. Dat is dan ook de reden waarom het voor de man ook voordelig kan zijn. Een vrouw moet nu eenmaal genoeg vocht hebben voor een vrijpartij, zonder dit wordt het toch wel erg lastig.
Hoe ziet dit er dan precies uit vraag je je af? Laten we er eens een voorbeeld bij pakken, de  We-Vibe. Dit enorm bekende speeltje won in 2014 de 'Pleasure Product of the Year' prijs en een award op de EroFame in Duitsland. Hoe werkt deze vibrator? De We-Vibe is een speeltje wat zo gemaakt is dat het beschikbaar is voor beide partners. Hoe bedoel je? Nou precies zoals we het zeggen, het speeltje wordt vaginaal ingebracht. Een trillend punt zit binnen in de vagina, een ander ligt op de clitoris. Het speeltje is zo gemaakt dat de man nog steeds kan penetreren. Zo heb je dus echt een soort koppel vibrator.


De macht uit handen geven
Dan is er nog iets leuks, sommige vibrators zijn namelijk zo gemaakt dat de man het kan besturen. Zo kun je de macht uit handen geven, dit is voor sommige mensen erg opwindend. De man die kan op die manier zijn vrouw behagen, alleen dan op een manier waarop zij wel tot een hoogtepunt kan komen. Dit is dan ook echt een van de grote pluspunten van een vibrator die voor beide geschikt is.
Is je partner nog een beetje terughoudend? Praat dan met je partner en vertel waarom jij graag een vibrator zou willen. Leg hem ook uit dat het niet komt door het feit dat hij niet goed in bed is, het komt gewoon door het feit dat je niet snel klaar kan komen. Leg dan ook aan hem de pluspunten voor hem uit, zeg dat hij ook extra stimulans zal krijgen door het trillen. Het belangrijkste is dus gewoon dat je samen met je partner overlegt. Ga samen op verkenningstocht, ontdek wat jullie allebei lekker vinden en experimenteer een beetje. Voor je het weet heb je een geweldig seksleven.


 

    22-06-2018 09:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.