nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Satisfyer vibrator

De Satisfyer vibrator is een van de populairdere vibrators op de markt. Dit merk staat bekend om de nieuwe technologie waarvan het gebruikt maakt. Hierdoor worden snel, meerdere en hevige orgasmes bereikt. De techniek hierachter is door middel van intensieve drukgolven, waarbij de clitoris niet wordt aangeraakt. Een bijzonder vibrator dus die op geheel eigen wijze de vagina stimuleert.

Satisfyer vibrator - clitoris stimulatie

De clitoris wordt gestimuleerd op een onvoorstelbare manier. De combinatie van ritmische pulsaties en drukgolven, zal je ontzettend verrassen. Wij horen enkel positieve recensies van deze vibo.  

Deze vibrator is waterdicht en kan dus ook onder de douche worden gebruikt, maar ook in bad. Bijkomend voordeel is dat deze hierdoor eenvoudig te reinigen is. De kop van deze vibrator kan eenvoudig worden vervangen, schoongemaakt of verwijderd. Deze vibo’s hebben meer dan 11 programma’s, zijn oplaadbaar door middel van een USB-oplaadkabel. Andere leuke specificatie is dat deze vibrator ontzettend stil is. Tijdens het gebruik hoor je het speeltje bijna niet. Doordat er contactloos wordt gestimuleerd, ontstaat er een nieuw gevoel van orgasme. Het risico op ‘overmatig’ stimuleren zal zo minimaal zijn. Kortom, een van de betere vibrators om mee te experimenteren.

Satisfyer vibrator kopen bij de Vibo Specialist

Wil je ook een keer de satisfyer vibrator proberen? Kijk dan eens rond in ons uitgebreide assortiment. Mocht je tips of advies willen hebben, van een van onze specialisten. Kan je deze contacteren op info@vibospecialist.nl. We hopen je snel te mogen verblijden met een Satisfyer vibrator op maat.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.