nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Clitoris vibrator

Wat kan je allemaal doen met een clitoris vibrator? Zoals de naam eigenlijk al zegt, deze vibo’s zijn speciaal ontworpen ter stimulatie van de clit. De trillingen zorgen voor intens genot wat zal leiden tot een clitoraal orgasme. Het merendeel van de vrouwen kan enkel door clitoris stimulatie klaar komen. Daarom is dit speeltje de perfecte toevoeging voor het sexleven. Een ideaal eerste speeltje, een toy om te ontspannen, een vibo voor vrouwen die het moeilijk vinden om klaar te komen.
 

Externe stimulatie van de clit

De clitoris vibrator is bedoeld voor externe stimulatie van de clitoris. Zoals je in ons assortiment kunt zien, is deze verkrijgbaar in tal van kleuren, vormen en afmetingen. Er zijn ook vibo’s met meerdere standen (vibraties) en vibratiepatronen. Door de ergonomische vorm liggen ze perfect in de hand. Dit voelt plezierig aan voor het lichaam. De clit vibrators zijn niet al te groot, zo kunnen ze perfect de clit stimuleren. Deze vibo is niet bedoeld om in de vagina, in te brengen. Dit speeltje is heerlijk om met jezelf te spelen, maar ook ideaal om te gebruiken met je partner.
 

Soorten materiaal vibrators

Veel materialen zijn van siliconen, pvc, staal of ABS. Siliconen zijn erg zacht. Dit komt het beste in de buurt van huid. Het is daarnaast makkelijk schoon te maken. Wij raden daarom aan om eerst een siliconen clitoris vibrator uit te proberen, alvorens je met andere materialen gaat experimenteren.
 

Clitoris stimulator kopen bij de Vibo Specialist

Wil je meer informatie over een van onze clitoris stimulators? Of heb je een vraag over het gebruik of bijvoorbeeld een passend glijmiddel. Neem dan contact op met een van onze specialisten op info@vibospecialist.nl We geven je graag een passend advies op maat.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.