nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Luchtdruk vibrator kopen

Luchtdruk vibrators, wat zijn dat precies? Er zijn veel mensen die hier nog nooit van hebben gehoord. Deze vibo’s werken niet met de standaard trillingen en vibratiepatronen. Waarmee dan wel? Ze stimuleren door middel van luchtdruk. Dit zijn innovatieve vacuümtechnieken. Dit zorgt voor het meest intense genot.
 

Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?

Plaats ten eerste het zuig-mondje op de clitoris en geniet van de intense luchtdruk stimulatie. Meer hoef je niet te doen, de rest gebeurd vanzelf. Ze zijn er in diverse prijzen en allerlei merken. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Womanizer, Lelo en Satisfyer. Allen supermerken die een eigen lijn vibo’s voeren. Deze vibrators zijn enorm populair omdat ze niet met trillingen en vibraties werken, maar met luchtdruk en pulsaties. Dit leidt tot bijzonder sensaties. Deze trend startte met de ‘Womanizer’. Door het succes van dit product hebben diverse fabrikanten een eigen speeltje op de markt gebracht.
 

Luchtdruk vibrator bestellen bij de Vibo Specialist

Heb je vragen over een van onze producten, behoefte aan advies en tips of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze experts op info@vibospecialist.nl. We hopen je snel te mogen verblijven met een luchtdruk vibrator op maat. Voordelig bestellen doe je bij de Vibo Specialist.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.