nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Luchtdruk vibrator

Luchtdruk vibrators, wat zijn dat precies? Er zijn veel mensen die hier nog nooit van hebben gehoord. Deze vibo’s werken niet met de standaard trillingen en vibratiepatronen. Waarmee dan wel? Ze stimuleren door middel van luchtdruk. Dit zijn innovatieve vacuümtechnieken. Dit zorgt voor het meest intense genot. In het kort waarom is een luchtdruk vibrator zo bijzonder? Dit komt door de trillingen die tintelen en de drukgolven die erg intensief zijn. Dit gevoel is onvergelijkbaar met andere vibo's. Het is moeilijk om te omschrijven. Je moet het echt zelf ervaren om te snappen wat we bedoelen. Zo is het mogelijk om binnen enkele minuten meerdere orgasmes te bereiken. Kortom, een bijzondere toy die het proberen echt waard is.

Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?

Plaats ten eerste het zuig-mondje van de vibrator op de clitoris en geniet van de intense luchtdruk stimulatie. Meer hoef je niet te doen, de rest gebeurd vanzelf. Ze zijn er in diverse prijzen en allerlei merken. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Womanizer, Lelo en Satisfyer. Allen supermerken die een eigen lijn vibo’s voeren. Deze vibrators zijn enorm populair omdat ze niet met trillingen en vibraties werken, maar met luchtdruk en pulsaties. Dit leidt tot bijzonder sensaties. Deze trend startte met de ‘Womanizer’. Door het succes van dit product hebben diverse fabrikanten een eigen speeltje op de markt gebracht.
 

De grote hit (vibrator) van dit moment! 

De luchtdruk vibrator is de grote hit van dit moment. Een van de eerste producten die in de markt is gekomen in deze categorie, was de Womanizer. Vervolgens hebben andere fabrieken de technologie hierachter ontdekt en eigen vibo's op de markt gebracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer specialisatie is ontstaan wat heeft geleid tot betere producten. Wij hebben op dit moment 2 artikelen in ons assortiment, namelijk de Clitoral Pump Oplaadbare luchtdruk vibrator en de Fifty shades Freed  variant. Beiden zijn erg populair en zijn van goede kwaliteit.. Na een van deze vibo's een keer ervaren te hebben, willen veel vrouwen niet meer anders. Wil je zelf ook dit speeltje ervaren? Kopen in onze webwinkel is erg eenvoudig, in de volgende alinea kan je onder andere meer lezen over de voordelen van het bestellen bij de Vibo Specialist. 
 

Luchtdruk vibrator kopen bij de Vibo Specialist

Heb je vragen over een van onze producten, behoefte aan advies en tips of wil je meer informatie over het kopen van een luchtdruk vibrator in onze webwinkel? Neem dan contact op met een van onze experts op info@vibospecialist.nl. We proberen je vragen zo spoedig mogelijk op te lossen. We hopen je snel te mogen verblijven met een luchtdruk vibrator op maat. En denk eraan, boven de 50 euro betekent gratis verzending. Voor 23:00 besteld is morgen al in huis. Voordelig bestellen doe je bij de Vibo Specialist.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.