nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 7  Bezig met laden...
Mandy's Baby Vibe White
€ 7,95 Per stuk
Silicon Fingervibe Rabbit
€ 12,95 Per stuk
Ladyfinger Smurf vibrator
€ 7,95 Per stuk
Ladyfinger mini vibrator
€ 7,95 Per stuk
Venus Lips
€ 19,95 Per stuk
Temptation Mini Pink
€ 22,95 Per stuk
Lady Love
€ 14,95 Per stuk
Gouden vibrator small
€ 12,95 Per stuk
Lady Love Black
€ 14,95 Per stuk
Mini rabbit vibe
€ 17,95 Per stuk
Compact Pro
€ 7,95 Per stuk
Vibrator Lady Love Rood
€ 14,95 Per stuk
Mandy´s Baby Vibe rood
€ 9,95 Per stuk
Lelo - Mia 2 Vibrator Paars
€ 74,95 Per stuk
Kiss Me Lipstick Vibe
€ 14,95 Per stuk
Chili Vibrator
€ 4,95 Per stuk
The Wonder Vibe
€ 14,95 Per stuk
Sweety Silicone Vibrator
€ 24,95 Per stuk
Lipstick Vibe
€ 9,95 Per stuk
Mini-Specialist Vibrator
€ 12,95 Per stuk
   1  2 3 4 5  

Mini vibrator

Zoals de naam al zegt, een mini vibo is klein. Niet groter dan 12 centimeter. Voordeel hiervan is dat deze eenvoudig mee te nemen is. Perfect voor clitoris stimulatie.
 

Gebruik van een mini vibo

Een kleine vibo kan makkelijk gestuurd worden. Deze kan je snel brengen naar de plekken die bij jou het beste gevoel geven. Dit brengt je uiteindelijk tot een heerlijk orgasme. Een klassieke vibrator heeft effect op een groter deel van je erogene zones. Een ‘gewone’ vibo kan tegelijkertijd de clitoris, vagina en schaamlippen stimuleren. Met een mini vibrator is dit niet mogelijk. Maar met een paar polsbewegingen meer, kan je ook al je erogene zones bereiken.


Voorspel met een mini vibrator

Een mini vibrator kan je bijvoorbeeld meegeven aan je partner. Deze is ook geschikt als jij en je partner wat willen experimenteren. Een kleine vibo komt niet zo intimideren over en kan een hele leuke toevoeging zijn bij het voorspel. Als je partner geniet van de mini vibrator, kan je langzaam overstappen naar een groter formaat. Dit is dus de perfect toy om mee te starten.


Anus stimulatie met een mini vibo

Het is mogelijk om de anus te stimuleren met een mini vibo. Dit doe je door de mini vibo tegen de anus aan te houden. Vervolgens beweeg je de vibrator naar de clitoris, vagina opening en weer terug naar de anus. Dit wordt door de meeste vrouwen als plezierig ervaren. Let op: de mini vibrator kan niet worden ingebracht in de anus. Door het kleine en simpele ontwerp, kan je de grip verliezen. Gevolg: het naar binnen schieten van de mini vibo. Dit is het laatste wat je wil natuurlijk. Wil je toch de anus plezieren met een vibrator. Ook hier zijn tientallen vibo’s voor ontwikkeld.
Heb je meer vragen over de mini-vibo, of wil je juist advies van een van onze specialisten? Neem dan contact op met een expert op info@vibospecialist.nl


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.