nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Oplaadbare Vibrator 

Ben je zoekende naar een oplaadbare vibrator? Geen zin in gedoe met snoeren en batterijen. Dan kan je hier de geschikte vibrator vinden. In alle prijsklassen bieden we vibo’s aan die eenvoudig op te laden zijn. Diverse merken en kleuren. Kijk eens rond in ons uitgebreide assortiment.

Oplaadbaar via batterij of accu?

Voordeel van een oplaadbare vibrator ten opzichte van een vibo op batterijen is dat die er niet mee kan stoppen, indien opgeladen. Het ergste wat kan gebeuren is dat je midden in een vrijpartij zit, en dat de vibrator vervolgens uitvalt. Dit haalt alle spanning weg. Ook moet je zoeken naar batterijen in huis. Als deze er niet meer zijn, is dit een grote domper. Ander voordeel van dit soort vibrators zijn de kracht die ze hebben in vergelijking met andere vibo’s. Dit type vibrator is een stuk krachtiger, wat zal uitmonden in heftigere orgasmes. Laatste voordeel is dat je met een oplaadbare vibrator het milieu spaart.  
 

Kwaliteit en een mooi design

Bij de vibrator specialist vind je een veelzijdige keuze oplaadbare vibo’s. Allen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de meeste vibrators waterdicht. Zo kan je ook onder de douche hiervan genieten. Veel aandacht is besteed aan de designs, deze zijn over het algemeen erg stijlvol.
 

Veelzijdig assortiment vibrators om op te laden

Oplaadbare vibrators zijn er in diverse soorten. Zoals de klassieke variant, G spot, rabbit, xxl, mini vibo etc. Heb je tips of advies nodig van een van onze specialisten? Stuur dan een e-mail naar …. en we beantwoorden al je vragen. We hopen je snel te mogen helpen met het vinden van een geschikte oplaadbare vibrator.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.