nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...

Opleg Vibrator  

Een opleg vibrator, is zoals de naam het al zegt, een vibo om ergens op te leggen. Deze leg je op je intieme delen. Zo wordt de clitoris gestimuleerd. De opleg vibrators zijn dus gericht op het stimuleren in plaats van penetreren. In diverse vormen zijn ze verkrijgbaar. Zo heb je speeltjes die je in je slipje kan leggen, of 1 die je op de clitoris kan leggen. In de rest van dit artikel geef ik je meer informatie over de soorten opleg vibrators en de voordelen van het bestellen bij de Vibo Specialist. 


Vormen opleg vibrators

De opleg vibrators zijn er in allerlei soorten, vormen en formaten. Zo heb je bijvoorbeeld de eivormige varianten. maar ook vlinder vibo’s en tal van andere soorten. Er zijn ook opleg vibo's met een bandje. Kortom, een veelzijdig aanbod. Kijk rond in ons uitgebreide assortiment en kies de opleg vibrator die bij je past.

Over de clitoris

Over de clitoris en waarom de opleg vibrator hiervoor het perfecte speeltje is. De clitoris is het enige orgaan van de vrouw dat bedoeld is voor genot op seksueel gebied. Voor de mannelijke penis geld hetzelfde, maar deze heeft meer functies. De meeste vrouwen denken dat de clit het roze balletje is wat zichtbaar is aan de buitenkant. Sinds eind jaren 90 weten de seksuolegen dat de clit veel groter is. 11 tot wel 15 cm lang en vooral binnen zit. Net als de penis bestaat deze uit zwellichamen. Bij opwinding kunnen vrouwen dus ook een erectie krijgen. Door zelf het gebied rondom of op de clitoris te stimuleren, zal je snel tot een orgasme komen. Vingers kunnen helaas niet trilen, dit is extra lekker voor de clitoris. Hiervoor zijn de opleg vibrators op de markt gebracht. Bedoeld voor uitwendige stimulatie van de clit. De meeste opleg vib's zijn zo ontworpen dat ze ergonomisch perfect zjin. Het volgt jouw lichaam precies. Daarnaast weet je alle gevoelige spots te bereiken.  Kortom, een top speeltje dat jouw orgasmes heftiger maakt en langer laat duren. 
 

Opleg vibrator kopen bij de vibo specialist

Als je een geschikte opleg vibrator hebt gevonden, die je thuis zou willen uittesten. Zorgen wij ervoor dat deze snel bij je thuis is. Voor 23:00 bestellen of kopen betekent de dag erna in huis. We verzenden het pakje discreet, zodat niemand weet wat jij hebt besteld. Je krijgt een blanco doos binnen zodat niemand ziet dat je een seksspeeltje hebt besteld. Daarnaast verzenden we het product gratis vanaf 50 euro. Mocht je meer tips of advies willen. Neem dan contact op met een van onze specialisten op info@vibospecialist.nl. We hopen je snel te mogen helpen met het kopen van een heerlijk speeltje, de opleg vibrator. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.