nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Prostaat vibrator kopen

Wat is een prostaat vibrator precies? Deze vibo is gericht op mannen die de prostaat willen stimuleren. Ze hebben veelal een schacht die krom is en een top die gebogen is. In vergelijking met de dildovariant, is het met dit speeltje mogelijk om de prostaat en anus extra te stimuleren door de diverse vibratiemogelijkheden. De snelheid en de power van de trillingen zijn met een afstandsbediening of door middel van een draaiknop eenvoudig bedienbaar.
 

De mogelijkheden van een prostaat vibrator

De P-spot vibrator wordt gebruikt ter stimulatie van de prostaat. Dit is een geslachtsklier bij de man, die zich bevind op 5 cm diep in de anus, onder de blaas. Deze klier heeft als taak het vervoer en aanmaken van zaadvocht. Door deze uitwendig en inwendig te masseren, kan een man intensere orgasmes krijgen. Deze zijn vaak een stuk heftiger dan een ‘gewoon’ orgasme. De energie die hierbij vrij komt, kan langer en soms meerdere dagen gevoeld worden.
 

Kenmerken prostaat vibo

Veel mannen kennen dit gebied niet. Stimulatie met de vinger wordt beschouwd als vies of linkt men aan gay zijn. Hierdoor kunnen de meeste mannen zich niet goed ontspannen. Het effect blijft dan weg. Om stimulatie van de anus toegankelijker te maken zijn er diverse speeltjes op de markt gebracht. Veelal gemaakt van fijne materialen, zoals siliconen. Dit zal het inbrengen zo aangenaam mogelijk maken. Ook is het uiteinde vaak breed, zodat deze tijdens het gebruik niet naar binnen kan schieten.
 

Prostaat vibrator bestellen bij de Vibo Specialist.

Heb je vragen, tips of advies nodig van een van onze medewerkers. Stuur dan een e-mail naar info@vibospecialist.nl. We hopen je snel te mogen helpen met het kiezen van een prostaat vibrator op maat.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.