nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Siliconen vibrator

Wat is dat nou, een siliconen vibrator? Dit is een vibo die aanvoelt als zijde en daarnaast veilig is om te gebruiken. Qua materiaal is dit het beste wat je kan krijgen, van alle toys. Waarom?  Het is heerlijk zacht. Maar ook vrij van schadelijke stoffen, denk aan weekmakers. Daarnaast is het makkelijk te reinigen. Maar er zijn nog meer voordelen, waar we je in onderstaande tekst uitgebreid over zullen informeren.

 

Voordelen van siliconen?

Een vibo kan diverse afmetingen en vormen hebben, de buitenste laag is gemaakt van soepele siliconen. Dit is onwijs zacht. Daarnaast voel het erg natuurlijk aan. Dit is vergelijkbaar met de menselijke huid. Daarnaast zijn siliconen niet poreus, zoals de meeste materialen zoals plastic. Zo zijn er nog meer voordelen. Het houdt geen bacteriën vast en vuil. Ook is het eenvoudig te reinigen. Nog een voordeel, siliconen zijn sterk en daarnaast erg duurzaam. Je hebt hier jarenlang plezier van. Dit kan een leven lang meegaan. Zo zie je maar, er zijn tal van voordelen.
 

Wat kan je allemaal doen met een siliconen vibrator?

Vibo’s van siliconen zijn er in diverse vormen en bruikbaar voor alle soorten stimulatie. Je hebt bijvoorbeeld varianten gericht op anale stimulatie, maar ook g-spot, p-spot, of clitoris stimulatie. En zelf varianten die een combinatie van bovenstaande stimuleren. Ze zijn er in allerlei soorten kleuren en hebben een prachtige vormgeving. Ideaal om als cadeau aan je partner te geven. Kortom, ter stimulatie van alle gevoelige plekjes, in alle vormen en kleuren die je mooi vind.

 

Meer informatie over dit type vibo’s?

Wil je meer informatie over dit soort vibrators? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij willen je graag helpen bij de keuze voor een geschikte siliconen vibrator. Neem contact op met een expert op info@vibospecialist.nl We hopen je snel van dienst te mogen zijn met een vibo op maat.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.