nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
Jumping Rabbit vibrator
€ 42,95 Per stuk
Mini Rabbit vibrator
€ 39,95 Per stuk
Lust Bunny
€ 24,95 Per stuk
Ice Breaker Vibrator
€ 67,95 Per stuk
Kolibrie "Pulse" Vibrator
€ 64,95 Per stuk
Eclipse Beaver
€ 62,95 Per stuk
Crazy Rabbit
€ 49,95 Per stuk
Diamond Affairs
€ 67,95 Per stuk
Danny Dolphin
€ 49,95 Per stuk
Fonzie Vibrator
€ 34,95 Per stuk
Arctic Bunny
€ 77,95 Per stuk
G-Spot Rabbit
€ 62,95 Per stuk
Horny Rabbit Vibrator
€ 37,95 Per stuk
Double Rabbit Vibrator
€ 57,95 Per stuk
Smile Fancy Lavender
€ 59,95 Per stuk
Addicted to Vibe
€ 54,95 Per stuk
Rhythmic
€ 52,95 Per stuk
Limited Edition Rabbit
€ 69,95 Per stuk
   1  2 3 4 5  

Tarzan vibrator

De bekendste vibrator die er is, is de tarzan vibo. Dit komt door de stimulatie die veelzijdiger is in vergelijking met andere vibrators. Zo bevat de tarzan bijvoorbeeld een roterende kop. Hiermee kan je de g spot stimuleren. Ook de wand van de vagina krijgt veel aandacht door de kralenrijen die draaiende bewegingen maken in de schat. Ook zit er een clitorisstimulator bevestigd. Een stimulator die vibreert, meestal in de vorm van een rabbit of vlinder.
 

De verschillende modellen tarzan vibrators

Het grootste verschil in de tarzan vibo zit tussen de stimulators voor de clitoris. Elke tarzan heeft er een, alleen de vormgeving verschilt. In het vervolg van deze pagina lees je alles over de diverse vormen.
 

Rabbit

De rabbit vibrator heeft een konijn als stimulator voor de clitoris. Dit was vanaf de eerste ontwikkeling de populairste vorm. Op het konijntje zitten twee oortjes welke de clitoris kietelen en stimuleren. Dit zorgt voor een lang en heftig hoogtepunt.
 

Kolibrie

Dit is het meest recente model vibrators. Het heeft veel weg van de dolphin vibrator, maar heeft toch 2 wezenlijke verschillen. Deze vibo heeft een bredere snavel. Ook heeft dit type zijwaarts enkele kleine vleugeltjes. Deze tikken zachtjes tegen de schaamlippen.
 

Butterfly

Dit is de op twee na populairste tarzan, de vlinder. Duidelijk te herkennen aan de vlinder als clitoris stimulator. Deze vibo is het meest uigebreid. Er zitten 2 voelsprieten die de clit stimuleren. Ook zitten er 2 of 4 grote vleugels die zachtjes trillen en de schaamlippen hiermee kietelen. Voor vrouwen die houden van intense stimulatie van de clitoris, is dit het grootste model. Ook als je vagina wat groter is, is de butterfly het geschikte model.
 

Dolphin

De dolfijn. Herkenbaar aan de puntige snavel die puntig. Deze vibo bevat geen vleugels of vinnen. De focus ligt geheel op clit stimulatie.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.