nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Vinger vibrator

Wat is een vinger vibrator? Dit is meestal een kleinere soort vibo. Kenmerk is dat deze aan een of meer vingers kan worden bevestigd. Deze schuif je er eenvoudig op. Dit is het ideale eerste speeltje. De omvang is wat kleiner, het uiterlijk is schattig en je kan er rustig mee experimenteren. Perfect om mee te beginnen dus. In de rest van dit artikel lees je meer over voor wie en wanneer de vinger vibrator bedoeld is en de voordelen van het kopen / bestellen bij de Vibo Specialist. 
 

Voor wie is de vinger vibrator?

Voor wie is de vinger vibrator bedoeld? Het komt vaak voor in een relatie dat iemand een sextoy wil uitproberen tijdens de sex. Niet elke partner vind dat even fijn. Daarom is een vinger vibrator zeker aan te raden om als eerste te proberen. Deze ziet er niet intimiderend uit en het gevoel is heerlijk. Iemand die voorheen twijfelde over het proberen van een speeltje, zal snel zijn twijfels verliezen. Hierna volgen wat specificaties van dit type speeltje met uitleg, zoals alleen mastureren, speeltje voor op reis & goedkoop in aanschaf.
 

Alleen masturberen

De vinger vibrator kan ook voor een solosessie worden gebruikt. Het is als ware een verlengstuk van je hand. Zo kom je perfect bij jouw intieme plekjes. Je hoeft deze niet vast te houden. Het enige wat je hoeft te doen is je vingers bewegen. Zo verwen je jezelf optimaal en kan je intens genieten. 
 

Speeltje voor op reis

De vinger vibrator valt in de categorie mini vibrators. Voordeel is dat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Deze vibo neemt bijna geen ruimte in, in de toilettas. Ander voordeel is dat anderen deze vibo nauwelijks herkennen. Zo zal niemand je kunnen betrappen maar kan je toch genieten, overal ter wereld. 
 

Goedkoop in aanschaf 

Vinger vibrators zijn vaak goedkoop in aanschaf. Als je budget wat kleiner is, kan je toch een vibo kopen. Er zijn al vinger vibo's van onder de 10 euro. Maar ook de duurdere merken zitten allemaal tussen de 10 en 20 euro. Een prima prijs dus om een sexspeeltje uit te proberen. In ons assortiment voeren we verschillende merken zoals Bang-Her-Vibe, Gring, Bang Bang enzovoorts. Prijzen varieren van 12 tot 28 euro in onze webwinkel
 

Vinger vibrator kopen

Wil je een vinger vibrator kopen, maar heb je geen idee welke? Schakel dan een van de experts van de vibospecialist in. Stuur een e-mail naar info@vibospecialist.nl voor al je vragen, advies of tips. Voor 11 uur bestellen, is morgen al bij je in huis. Verzending is altijd in een 'blanco' doosje. Zodat niemand kan zien wat je hebt besteld. Niks is af te leiden aan een sexshop. vanaf 50 euro is verzending gratis. Daarnaast kan je zelf een bezorgmoment kiezen. Jouw buurman of buurvrouw zal het pakket dus nooit hoeven aan te nemen. Lees meer over de voordelen van een vinger vibrator kopen, bij de vibo specialist, op de over ons pagina. 


 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.