nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Vinger vibrator kopen

Wat is een vinger vibrator? Dit is meestal een kleinere soort vibo. Kenmerk is dat deze aan een of meer vingers kan worden bevestigd. Deze schuif je er eenvoudig op. Dit is het ideale eerste speeltje. De omvang is wat kleiner, het uiterlijk is schattig en je kan er rustig mee experimenteren. Perfect om mee te beginnen dus.
 

Voor wie is de vinger vibrator?

Het komt vaak voor in een relatie dat iemand een sextoy wil uitproberen tijdens de sex. Niet elke partner vind dat even fijn. Daarom is een vinger vibrator zeker aan te raden om als eerste te proberen. Deze ziet er niet intimiderend uit en het gevoel is heerlijk. Iemand die voorheen twijfelde over het proberen van een speeltje, zal snel zijn twijfels verliezen.  
 

Masturberen

De vinger vibrator kan ook voor een solosessie worden gebruikt. Het is als ware een verlengstuk van je hand. Zo kom je perfect bij jouw intieme plekjes. Je hoeft deze niet vast te houden. Het enige wat je hoeft te doen is je vingers bewegen. Zo verwen je jezelf optimaal.
 

Voor op reis

De vinger vibrator valt in de categorie mini vibrators. Voordeel is dat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Deze vibo neemt bijna geen ruimte in, in de toilettas. Ander voordeel is dat anderen deze vibo nauwelijks herkennen.
 

Goedkoop

Vinger vibrators zijn vaak goedkoop in aanschaf. Als je budget wat kleiner is, kan je toch een vibo kopen. Er zijn al vinger vibrators van onder de 10 euro. Maar ook de duurdere merken zitten allemaal tussen de 10 en 20 euro. Een prima prijs dus om een sexspeeltje uit te proberen.
 

Vinger vibrator kopen

Wil je een vinger vibrator kopen, maar heb je geen idee welke? Schakel dan een van de experts van de vibospecialist in. Stuur een e-mail naar info@vibospecialist.nl voor al je vragen, advies of tips.


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.