nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Wand vibrator

De wand vibrator is een zeer krachtige vibo. Eigenlijk is deze oorspronkelijk ontworpen voor het masseren van de nek en rug. De vibo is veelal voorzien van een ronde kop die erg zacht is. De nek van de vibrator is flexibel. Na een paar jaar kregen deze massagehulpmiddelen een ander doel. Namelijk, het stimuleren van de intieme plekken. Van massagestaaf is deze geevolueerd naar een van de populairste speeltjes aller tijden, de wand vibrator. In de rest van dit artikel kan je meer lezen voer de kenmerken, opzetstekken, voordelen en het bestellen in onze shop. 
 

Welke wand vibrator is goed?

De specialisten op de wereld kennen allemaal de Hitachi wand vibrators. Dit is een van de meest verkochte merken ter wereld. Ook de Europe Magic wand is zeer populair bij vrouwen. Een ander bekend merk is Fairy. Dit merk onderscheid zich door het grote aanbod vibo’s in verschillende groottes. Zo kan elke vrouw of man een geschikte wand vibrator vinden. In onze shop hebben we 300 wand vibrators in ons assortiment. In verschillende prijsklassen en kwaliteitslevels. Wil je extra informatie over een van deze producten, kan je altijd contact opnemen met een van onze deskundigen. 

Voor wie is de wand vibo geschikt?

Dit type wand vibrator heeft meerdere functies. Plezier voor haar, hem en voor jullie. Je kan de vibo gebruiken ter massage en als vibo. De vibraties zijn erg krachtig. Ideaal voor mensen die moeite hebben om klaar te komen. Wij horen vaak van klanten die moeite hebben met klaarkomen, dat dit speeltje hun hele sexleven verbetert heeft. 

Mixen van opzetstukken 

Voor de wand vibrator zijn diverse opzetstukken verkrijgbaar. Zo kan je gemakkelijk je favo vibo ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld een G-spot vibrator (zeer krachtig) of juist een masturbator. Er zijn tientallen mogelijkheden. Door de opzetstukken kan je diverse combinaties maken. Dit is een stuk voordeliger dan de aanschaf van diverse vibrators. Waarom? Je hoeft maar 1 keer de vibo aan te schaffen. Daarna kun je verder met de accessoires. Wij hebben ook diverse opzetstukken te koop. Neem dus snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment wand vibrators. Bestellen en kopen in onze shop kenmerkt zich door diverse voordelen. 

Wand vibrator kopen?

Wand vibrator kopen / bestellen? Neem dan contact op met een van de experts van vibo-specialist.nl. Wij helpen je graag in je keuze voor een geschikte vibo Stuur een e-mail naar info@vibospecialist.nl. Bestel je voor 11 uur vanavond, ligt het speeltje morgen al bij je binnen. Verzending is altijd een blanco doos waarop niet af te leiden is wie de afzender is. Jouw bestelling is discreet. Ook kan je zelf bepalen wanneer het pakketje wordt bezorgd. We hopen je snel van tips en advies te mogen voorzien en een wand vibrator op maat te mogen uit kiezen. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.