nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
Tango we-vibe Roze
€ 79,00 Per stuk
Touch We-Vibe - paars
€ 90,00 Per stuk
We-Vibe Sync - Aqua
€ 179,00 Per stuk
We-Vibe Sync - Paars
€ 179,00 Per stuk
We-Vibe Unite - Paars
€ 89,00 Per stuk
We-Vibe Wish
€ 139,00 Per stuk

We-Vibe vibrator

De we-vibe vibrator was het eerste speeltje voor samen. Dit is de meest verkochte vibo ter wereld. Inmiddels zijn er diverse versies ontwikkeld. Door de ervaring die er is opgedaan, zijn de varianten steeds verbetert. Zo worden de modellen steeds mooier, sterker, wordt de pasvorm beter en zijn er steeds meer opties. Oftowel, lekker samen genieten en plezier hebben.

Waarom is de We-Vibe vibrator zo populair?

De vrouw draagt dit speeltje tijdens de vrijpartij. Aan een enkele of beide kanten van de We-Vibe zit een kleine motor. Een motortje heeft als functie de clitoris te stimuleren, en de andere de G spot. Als de piemel van de man, binnenkomt in de vagina. stimuleert dit tegelijkertijd het scrotum en het perineum bij de man. Resultaat: intens genot bij man en vrouw. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd klaar te komen met de We-Vibe Vibrator. Andere voordelen zijn dat het model draadloos is, op zijn plek blijft zitten door de aanpasbare pasvorm. Ook is de We-Vibe gemaakt van 100% siliconen.

Ook op afstand te gebruiken

De vibratie sterkte is middels de afstandsbediening eenvoudig te regelen. Je kan makkelijk wisselen tussen de verschillende programma’s en sterktes. Het bereik van de afstandsbediening is 3 meter. Dus door de hele kamer te gebruiken. Door middel van een app is de We-Vibe vibrator, overal ter wereld, te besturen.

Een speeltje om ook alleen te gebruiken

Zonder afstandsbediening, kan je dit speeltje ook gebruiken. Op een van de uiteinden zit een knop. Hiermee kan je eenvoudig vibraties regelen. Ideaal dus om solo te gebruiken.

We-Vibe kopen bij de Vibo Specialist

Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment We-Vibe vibrators. Heb je vragen aan een van onze expert. Stuur dan een e-mail naar info@vibospecialist.nl. We hopen je snel te mogen verblijden met een We-Vibe vibo op maat.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.