nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 

We-Vibe vibrator

De we-vibe vibrator was het eerste speeltje voor samen. Dit is de meest verkochte vibo ter wereld. Inmiddels zijn er diverse versies ontwikkeld. Door de ervaring die er is opgedaan, zijn de varianten van dit type vibrator steeds verbetert. Zo worden de modellen steeds mooier, sterker, wordt de pasvorm beter en zijn er steeds meer opties. Oftowel, lekker samen genieten en plezier hebben. In het vervolg op deze pagina lees je meer over waarom de We-vibe vibrator zo populair is en de voordelen van bestellen in onze webwinkel. 

Waarom is de We-Vibe vibrator zo populair?

De vrouw draagt dit speeltje tijdens de vrijpartij. Aan een enkele of beide kanten van de We-Vibe vibrator zit een kleine motor. Een motortje heeft als functie de clitoris te stimuleren, en de andere de G spot. Als de piemel van de man, binnenkomt in de vagina. stimuleert dit tegelijkertijd het scrotum en het perineum bij de man. Resultaat: intens genot bij man en vrouw. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd klaar te komen met de We-Vibe Vibrator. Andere voordelen zijn dat het model draadloos is, op zijn plek blijft zitten door de aanpasbare pasvorm. Ook is de We-Vibe vibrator gemaakt van 100% siliconen. Kortom, niet voor niets een van de populairste speeltjes in de hele wereld.

De we-vibe vibrator is ook op afstand te gebruiken

De vibratie sterkte is middels de afstandsbediening eenvoudig te regelen. Je kan makkelijk wisselen tussen de verschillende programma’s en sterktes. Het bereik van de afstandsbediening is 3 meter. Dus door de hele kamer te gebruiken. Door middel van een app is de We-Vibe vibrator, overal ter wereld, te besturen. Dit is het unieke aan dit speeltje. De applicatie brengt je sexleven naar een nieuw level. 

Een speeltje om ook alleen te gebruiken

Zonder afstandsbediening, kan je deze vibo ook gebruiken. Op een van de uiteinden zit een knop. Hiermee kan je eenvoudig vibraties regelen van jouw we-vibe vibrator. Ideaal dus om solo te gebruiken of om je partner te verrassen. Vandaag nog een nieuw speeltje kopen in onze webwinkel? Lees snel verder

We-Vibe kopen bij de Vibo Specialist

Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment We-Vibe vibrators. Heb je vragen aan een van onze expert. Stuur dan een e-mail naar info@vibospecialist.nl. Deze zal je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. We hopen je snel te mogen verblijden met het kopen of bestellen van een We-Vibe vibrator op maat.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.